Monday, August 13, 2012

http://rm90.ibct.my/238

huh, lame giler x update blog ni..da betaun agaknye..penah denga x sitem SAP VENTURE.. x tau la cne ak boleh terpengaruh ngan benda ni..mcm ade 1 kuase yg menyuruh ak joint benda ni..1 agi sbb bosan kot asik kua iklan benda ni jek...payment rm90 tu..arap balik modal la..ak bkn nak lebih2 pon..cam kena pukau pon ade gak..ak cume nk tgk jek, betol2 terbukti ke ayat2 mancing produk tu yg ak boleh kaya dalam mase 4 mgu..lau x, ak akan pastikan ak jd org pertama yg akan memburukkan dan menghasut org spy x joint benda ni... hahaha.. gelak jahat di bulan poser...

Wednesday, October 19, 2011

my little girl...



hurm..dis is da 1st entri bout my daughter..chumel kan..erm bg ak chumel sgt..ank sdiri, sdiri puji pulak..hehehe...name beby ak ni damia...damia ni beby yg sgt aktif..ari2 walau penat n x ckp rehat+tdo n sebagainya, ak ttp epi ble ade damia ngan ak..segale kepenatan tu terubat ble main2 ngan dia..tu la kuasa anak...nak cite byk but x leh coz lambaian kelas 1b1 dah memanggil2 tuh..huhu..

Thursday, August 11, 2011

miss my blog...

ushhhhhhhh..da lame giler x update my blog...rsenye since pregnant till now...rite now my daughter aka NUR DAMIA ALLYSYA pon nak masuk 3 bln setengah da...nak kte sebok sgt x juga tp i feel so tired sgt after skool...nak fb n blog2 ni pon x sempat...dr dulu smpai skunk cam ni la my blog....x da perubahan pon...if i hv extra time i will update my blog...juz this for this moment...

Thursday, November 18, 2010

happy but sad...

posting wat ak rse sesak nafas..surat x sampai2 pon ag..naseb bek ade CIK PIS yg tlg cek tok ak...credit to her..tekejut gle ble dengar ak dpt nogori..alamatnye ari2 la den mkn gulai lomak cili api...belemak2 la bdn ak pas nih...yg sedihnye, adoyai tepakse pisah lak ngan laki ak..cne nk survive ngan keadaan ak skunk..kalau dulu ak boley rempit je gi skolah tp skunk ak da le nek moto ag..nk drive x pandai lak...cne la naseb eden ni...? ikuti la sambungan kesudahannye...hehehe..mcm cite besiri la pulak...

Tuesday, November 9, 2010

huhu..

da lame giler x update blog..nk kte bz x jugak tp rite now ak x bpe sehat...x de mood nk berfacebook...demam+batuk+sesema...not good tok ibu mengandung...lg2 ak ade prob ngan pregnancy ak ni...apepon i'll face it...moge2 sumer pon akan ok pasni...

Sunday, May 23, 2010

menghitung ari.....

aish...bedebar2 lak rase hati aku ni..dlm sedar x sedar lebey kurang 2 mgu jek ag ak nk tukar status..huhu...cam pelik lak....sbnrnye byk gak benda2 bemain lam pikiran ak ni...byk la yg memerlukan ak merungkai persoalan yg x de jwpn nih...yg plg ak konpius, cne ak nk pakai ble ak stay kat umah mertua...al-maklum laaaa, pakaian rasmi harian ak short+t'shirt...ak mmg x sesa gle lau pakai cam lain...konpius nih...nk jd hipo yg ssh nihs...huhu..tp apekan daye, ake tepakse....

Saturday, April 17, 2010

GOOD N BAD news...

hatiku ak x tau nk sedey ke appy..ak ade dua biter, 1 bad n 1 ag good news...yg bad newsnyer, pg td around kol 9.00 am, adik ak tepon....adik ak ckp ayoh P ak da x de...arwah sakit bengkak hati yg kritikal, da x le nak cure...ble ak ckp ngan Ma, ak denga suare da nangis, ak rse sedey sgt ble denga suare ma camtu..dorang sumer nk blek kelate arini..tp ak, ak hanya mampu tok sedekahkan Al-Fatihah dr jauh je..ak doakan semoga arwah ayoh P dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan org2 yg beriman...ak arap lau ade la org terbace entri ak ni, tlg la sedekahkan Al-Fatihah gak kat pakcik ak ni...hati ak meronta2 nk blek, tp ak ade 2 paper lg...ak tpakse redha..uhuk uhuk...

yg good news lak, result tok psm da kua da...ak x la dpt best sgt tp layak la psm ak merase halwe kesejukan kat PSZ tu..ak sgt2 beterima kasih kat sv ak, DR MOHAD ANIZU...bg ak DR mmg best la..i lap DR ANIZU...psm ni kredit besar tu, mmg sgt membantu tok ak dpt dean list sem ni..arap2 ak boley la dpt..nk gak dpt medal...moga2 la...amin....papepon ak still kena stadi ni, 2 more paper to go...senin (ragbi+netball) n last paper, rabu (sains komp)...daeba..(ni b.korea, mksud dia success)...